ru
Ru
En
fa
Fa
255px-Flag_of_Iran.svg

تلفن دفترمرکزی ۰۲۱-۲۹۳۲

مزایا و معایب پانل کامپوزیت

حتما تا به حال اصطلاح پانل کامپوزیت را شنیده اید. این نوع از پانل در کارخانه طراحی و ساخته می شود واز آن در کاربردهای مختلفی مانند ساخت بام و سقف، پارتیشن بندی، روکش فلزی نمای خارجی و دیوارهای حمال استفاده می شود. البته استفاده از این پانل ها در انواع مختلف ساختمان های تجاری رایج و مرسوم است.

در ساخت ساندویج پانل پانل های کامپوزیتی از روکش های آلومینیوم یا فلز فولاد و هسته پلی اورتان (پلی یورتان) استفاده می شود. فوم پلی اورتان می تواند ضخامتی بین 30 تا 200 میلی متر داشته باشد. ضخامت فوم با توجه به کاربردی که برای پانل در نظر گرفته اند و میزان عایق مورد نیاز توسط نرم افزار تولید می کنند.

امروزه در صنعت ساختمان تمایل به استفاده از پانل های کامپوزیتی سبک وزن که ضریب عایق بندی بالایی دارند در حال افزایش و رشد است. همچنین از این پانل ها می توان برای ساخت سقف یا دیوار و دیگر سازه های ساختمانی استفاده کرد.علاوه بر این، استفاده از این پانل ها به عنوان پوشش رو به افزایش است، زیرا آن ها نسبت به فریم های چوبی و فلزی انعطاف پذیری بیشتری دارند.

جالب است بدانید که این پانل ها یک عایق موثر برای سیستم های سرمایشی هستند. علاوه بر آن، می توان از پانل های کامپوزیتی در ساخت و طراحی انواع تابلوهای تبلیغاتی استفاده کرد و آن ها را جایگزین فلزاتی مانند فولاد سنگین کرد.

با این همه توضیحات و مکان های استفاده پانل کامپوزیت، اما دارای معایبی هم می باشند. در ادامه قصد داریم مزایا و معایب این نوع پانل ها را بیان کنیم.

لیست مزیت ها و معایب های پانل کامپوزیت

مزایا پانل

• یکی از ویژگی های اصلی پانل های کامپوزیتی تولید شدن آن ها به صورت تک به تک است. این مزیت اجازه نصب سریع و آسان را به شما می دهد و کمک می کند که هزینه های خود را کاهش دهید.

• مدت زمان تکمیل پروژه ها کوتاه تر می کند.

• یکی دیگر از مزایای تولید تک واحدی آن است که این پانل ها به هنگام استفاده نیازی به ایجاد تغییرات ندارند.

• پانل های کامپوزیتی دارای عایق عالی حتی با ضخامت کم هستند. این مزیت سبب کاهش هزینه های مصرف انرژی برای ساختمان ها می شود. در واقع کمک می کنند که ساختمان ها در طول حیات خود انرژی کمتری را مصرف کنند و به همین دلیل می توان به آن ها بیشتر از سازه های دیگر اعتماد کرد.

• محدودیت در ضخامت این پانل ها می تواند به کاهش فضای مورد نیاز برای آن ها کمک کند. که باعث آسان تر شدن ساخت نواحی مسکونی می شود.

• ساختمان را از نفوذ آب و باد در امان نگه می دارند. آن ها با دوام هستند و عملکرد فوق العاده ای در برابر بار و فشار دارند.

• پانل های کامپوزیتی استفاده از دیگر مواد را در ساخت و ساز کاهش می دهد. پانل های کامپوزیتی قابل جدا شدن هستند و به همین دلیل بازسازی ساختمان راحت تر می شود. و از طرفی دیگر، انعطاف پذیری طراحی را در طول ساخت و ساز افزایش می دهد.

• این پانل ها هزینه نگه داری پایینی دارند و نیازبه توجه بسیار کمی هستند.

• انتشار گازهای گلخانه ای را در فرآیندهای مختلف تولید، نصب و حمل و نقل کاهش می دهند.

• این پانل ها در نمایه ها و بافت های مختلفی در دسترس می باشند. این قابلیت اجازه می دهد تا سازندگان با توجه به سبکی که برای ساختمان در نظر گرفته شده بتوانند پانل های مختلفی را به کار بگیرند. چندین پوشش فلزی و رنگی برای پانل ها در دسترس است. به همین دلیل این پانل ها جذاب و خوش نما هستند و می توان از آن ها با یا بدون پرداخت استفاده کرد. از این رو، می توانید با توجه به علاقه فرد الگوها و طرح های مختلفی را ارائه و پیاده سازی کنید.

• پانل ها به راحتی خم می شوند و شکل می گیرند. این ویژگی اجازه می دهد تا منحنی ها و ویژگی های مختلف دیگری را بتوان به ساختار اضافه کرد.

همچنان بهتر است در نظر داشته باشید که جهت تهیه اطلاعات درباره ی ساندویچ پانل سقفی و ساندویچ پانل دیواری نیز می توانید به سایت کبیرپانل مراجعه نمایید.

معایب پانل کامپوزیت

• یکی از نقاط ضعف اصلی پانل های کامپوزیتی قیمت آن است. این به معنی آن است که استفاده از این پانل ها هزینه های مرتبط با ساخت و ساز را کاهش می دهد اما نسبت به دیگر مواد سنتی گران تر است.

• پانل های کامپوزیتی به خصوص در شرایط آب و هوایی بد مانند تندباد و طوفان در معرض آسیب و فرو رفتگی قرار دارند. به همین دلیل بعضی از تولیدکنندگان سعی می کنند تا با استفاده از موادی خاص پانل ها را مستحکم تر کرده و میزان آسیب پذیری آن ها را کاهش دهند.

• این پانل ها در برابر آب و هوا مقاوم هستند، اما نوع آلومینیومی آن در برابر آب و رطوبت چندان مقاوم نیست.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
Open chat